Vysoce Reprezentativní byt 3+1, 110m2, u Karlova mostu s výhledem na Karlův most a Pražský hrad (Pronajato)

Pro sjednání prohlídky nebo zjištění dalších informací nebo kompletní fotogalerii nás kontaktujte telefonicky, nebo nejlépe formou SMS ve tvaru "BYT SEMINÁŘ" ozveme se co nejdříve zpět. Zprostředkujeme Vám pronájem krásného, vysoce reprezentativního bytu kategorie 3+1, situovaného do 2. patra cihlového historického domu v ulici U Lužického semináře, jen několik kroků od Karlova Mostu.
Z bytu je přímý výhled na Karlův most a Pražský hrad, Vltavu, Malou Stranu, Staré Město i Národní divadlo. Jen několik kroků je stanice metra A a tramvají "Malostranská".
Byt o velikosti 110m2 je realizován jako 3+1 (obývací síň, kuchyň, 2 x ložnice, koupelna s vanou a toaletou + komora + samostatné wc). Byt byl zrekonstruován velice citlivě a kvalitně a s ohledem na zachování kouzla architektury bytů někdejší Malé Strany.
Byt je zařízen krásným starožitným - dobovým -nábytkem jako na fotografiích. V komoře je plynový kotel, zajišťující vytápění bytu a ohřev vody. Na podlahách jsou parkety a dlažba. Radiátory jsou ozdobné-litinové. V bytě jsou Vám k dispozici spotřebiče Miele ( pračka, sušička, myčka, lednice s mrazákem) a Siemens (elektrická trouba a mikrovlnka). V celém bytě je Sound system Bose s několika směry, k dispozici je ADSL připojení, TV se SAT, byt je kompletně zabezpečen a napojen na PCO. K dispozici je na patře ještě komora (první sklep) a v přízemí domu pak druhý a třetí sklep. Jeden ze sklepů je bezbariérově přístupný z druhé ulice (výhodné pro kola či kočárek). Velmi nízké provozní náklady. Parkování na ulici. Tento krásný byt Vám velice doporučujeme. Pro sjednání prohlídky nebo zjištění dalších informací nebo kompletní fotogalerii nás kontaktujte telefonicky, nebo nejlépe formou SMS ve tvaru "BYT SEMINÁŘ" ozveme se co nejdříve zpět.

Další informace

Číslo nabídky:N1945
Adresa Praha 1, U lužického semináře
Dispozice bytu3+1
Typ domu Patrový
Druh objektu Cihlová
Celková podlahová plocha 110 m2
Užitná plocha 130 m2
Stav objektu Po rekonstrukci
Vlastnictví Osobní
Číslo podlaží 3
Počet podlaží 4
Sklep 20 m2
Umístění objektu Centrum obce
Popis vybavení viz text inzerce
PENB: Náročnost budovy G - Mimořádně nehospodárná
Telekomunikace Telefon, Internet
Inženýrské sítě Elektřina, Kanalizace, Plyn, Vodovod
Topení Lokální: plynové
Doprava Autobus, Vlak, Silnice, MHD
Elektřina 400V, 230V
Voda Dálkový vodovod
Plyn Plynovod
Vybavenost Supermarket, Škola, Školka, Zdravotnická zařízení, Pošta, Síť obchodů a služeb
Parkování ANO
Cena

54 500 Kč za měsíc

+ poplatky cca 3-4.000,- Kč, + kauce dle dohody + odměna RK


HANNES.CZ Jan Hannes Hošek
608 888 825
info@hannes.cz